Connexion

Zorgtrajecten

 

In de privéaccount


Via de privéaccount, een beveiligd professioneel gedeelte, kunt u zorgtrajectgegevens van uw patiënten invoeren. U dient vooraf ingeschreven te zijn en beschikken over uw eID en uw PIN-code.


- Ofwel ziet u binnenkort uw patiënt en beschikt hij over zijn eID: u kunt hem dan inschrijven op het Réseau Santé Wallon of een therapeutische band met hem aanmelden indien hij reeds is ingeschreven. Deze patiënt kan gebruik maken van alle toepassingen van het RSW.


- Ofwel ziet u uw patiënt niet binnen een korte tijdspanne of wenst hij niet te worden ingeschreven op het RSW. U kunt deze patiënt enkel inschrijven voor de zorgtrajecten om zijn gegevens in te voeren. De andere toepassingen van het RSW zijn niet beschikbaar voor deze patiënt. Indien hij het wenst, kan hij zich daarna nog inschrijven om gebruik te maken van de andere toepassingen van het RSW.
Toegang tot de details van de procedure via de privéaccount vindt u hier (powerpoint in het frans).


Het LMN van Namen heeft eveneens instructievideo's geproduceerd voor de 3 stap voor stap methodes via de privéaccount (toegang tot de site en inschrijving van de patiënt met zijn eID en PIN-code / zonder PIN-code / inschrijving enkel voor zorgtrajecten, en invoeren van zorgtrajectgegevens). Deze video's kunnen full screen worden bekeken: vergroten door te klikken op de knop met vier pijltjes rechtsonder.


Sommige EMD's stellen u in staat om een .csv bestand aan te maken, dat u op deze plaats kunt invoeren nadat u uw eID in uw kaartlezer hebt ingebracht.

  

Buiten de privéaccount

 
Er bestaan andere mogelijkheden:
- Sommige EMD's verlenen u onmiddellijk toegang tot het RSW patiëntendossier


- De Lokale Multidisciplinaire Netwerken (LMN) kunnen zorgtrajectgegevens van uw patiënten invoeren in een beveiligd formulier. Deze optie kan worden gebruikt door de artsen ingeschreven op het RSW die echter niet over het nodige materiaal beschikken om toegang te hebben tot het patiëntendossier op de site (PIN-code vergeten, configuratie van de computer, enz.). Wend u tot uw LMN voor de praktische afspraken in verband met de invoer van de gegevens van uw patiënten.